Hva er best av Storytel og fabel?

Fabel eller Storytel? Storytel har et noe bedre tilbud siden de lar deg lytte ubegrenset, selv om et abonnement hos Fabel i teorien er billigere. I tillegg har Storytel et litt større utvalg, samt mer å velge mellom av abonnementer. Derfor er denne tjenesten hakket bedre enn Fabel.

Hva koster Storytel familie?

Flere abonnementstyper
  1. Storytel Unlimited. Pris: 189 kr / mnd. Storytel Unlimited har en prislapp på 189 kroner per måned.
  2. Storytel Family. Pris: 249 kr / mnd. Storytel Family er spesielt utformet for å passe den gjennomsnittlige norske familien.
  3. Storytel Family Plus. Pris: 309 kr / mnd.

Er det bindingstid på Storytel?

Lytt og les når som helst og hvor som helst. Ingen bindingstid.

Hva er best av Storytel og fabel? – Related Questions

Hva koster Storytel i måneden?

Om Storytel

Storytel har gratis prøveperiode på 14 dager, utover dette koster det 189 kr i måneden for å lytte ubegrenset til lydbøker i alle sjangre. Hos storytel kan du både lytte og lese og for å gjøre det mest mulig brukervennlig kan du laste ned e-bøkene til offline modus slik at du ikke er avhengig av nett.

Hvilken bok app er best?

I vår test av lydbok-apper har vi kåret Nextory til best i test. Her får man godt utvalg, og du finner spesielt mange bøker innenfor kategoriene krim, spenning, romantikk, romaner og biografier. I tillegg kan du sette opp flere ulike brukerprofiler, og utvalget blant barnebøker er svært godt!

Hvordan slutte abonnement på Storytel?

På abonnementssiden vil du finne Ditt nåværende abonnement, klikk deretter på “Administrer”. På neste side velger du Si opp abonnement. Deretter bekrefter du oppsigelsen.

Hvordan slutte å abonnere på Storytel?

For å avslutte abonnementet ditt kan du logge deg inn på våre nettsider www.storytel.com med din brukerkonto. Trykk på der det står Administrer ved siden av Ditt nåværende abonnement, og på neste side velger du Si opp abonnement. Bekreft oppsigelsen i neste steg.

Hva er uten bindingstid?

Uten binding vil si at du kan si opp medlemskap når du ønsker, for så og melde deg inn igjen når du ønsker. Du er ikke bundet til kontrakten i 12 mnd. Det er 1 mnd oppsigelse på medlemskapet.

Hvordan slette konto på Storytel?

Skriv til privacy@storytel.com

Avslutte abonnementet ditt før du sender oss forespørselen. Vennligst ta kontakt med vår kundeservice dersom henvendelsen din gjelder å avslutte abonnementet ditt. Spesifiserer tydelig om du ønsker å få personopplysningene dine slettet.

Kan man høre på Storytel offline?

Hvordan laster jeg ned en lydbok til offline? Når du har lagt en bok i Bokhyllen kan du du via “hamburgermenyen” med de tre prikkene velge å laste den ned til offline. Du kan også laste ned via samme meny på boksiden.

Hvor mye data bruker Storytel?

Å strømme en lydbok fra apper som Storytel eller Fabel bruker omtrent 35 MB per time med høy kvalitet. En helt vanlig roman pleier å vare et sted rundt 10 timer, så da er det snakk om omtrentlig 350 MB for en helt gjennomsnittlig lang lydbok.

Hvem eier Storytel?

Cappelen Damm eier 50 prosent av Storytel Norge, eneren her til lands. Bonnier har sin egen strømmetjeneste, Bookbeat . Den opererer i hele EU, mange steder i konkurranse med Storytel (som også er svensk).

Er Audible gratis?

Audible er ikke gratis da dette er en abonnementstjeneste. Det sagt, noen av lydbøkene kan imidlertid fås til sterkt reduserte priser og noen ganger helt gratis hvis du er medlem. Som medlem mottar du kontinuerlig poeng som du kan bruke til å kjøpe hvilken som helst lydbok uansett hva den opprinnelig koster.

Hva tjener forfattere på Storytel?

En forfatter tjener mellom 10–12 kroner per avspilling. – Det var som en åpenbaring da jeg så hvor mye større markedsandel Storytel hadde, og hva det betydde for meg.

Hvor kan man høre lydbøker gratis?

  • Hør lydbok gratis hos Nextory (45 dager)
  • Hør lydbok gratis hos Podimo (45 dager)
  • Hør lydbok gratis hos Fabel (4 uker)
  • Hør lydbok gratis hos Storytel (14 dager)
  • Hør lydbok gratis med BookBeat (45 dager)
  • Biblioteket sin app Bookbites.
  • Gratis lydbøker hos Lydbok.to (Helt gratis)

Er det lydbøker på Spotify?

For å høre lydbøker på Spotify må du åpne appen og gå til søkefeltet (se etter ikonet med et forstørrelsesglass). Skriv inn «lydbøker» om du vil høre norske, eller «audiobooks» for engelske. Da kommer det opp forslag til spillelister med mange ulike lydbøker i seg, og så er det bare å lete etter en du kan like.

Hva er best av Nextory og Storytel?

Lydbøker – dette sier ekspertene

De nevner dog at Nextory er beste valget om du heller vil lese bøkene, mens Storytel har en fordel med at det er synkronisering mellom formatene som gjør at du kan velge mellom både å lese og å lytte.

Hvilken app erstatter BookBites?

BookBites erstatter appen eBokBib som har vært i bruk siden 2013. Aldersgrense for nasjonalt lånekort er 15 år.

Er Allbok gratis?

Appen Allbok kan du laste ned gratis til smarttelefonen din eller nettbrettet ditt (støtter både Apple- og Android-enheter).

Leave a Comment