Har Vinnie kjæreste?

I to år nå har Bali vært arnestedet til Vinni og Tone Oraini Selfors (35) og deres sønn, Leonel (8). De kom til paradisøya som ektefolk, skilte seg og ble sammen igjen. Nå er de nok en gang kun gode venner, men likevel sammensveiset.

Hva har Vinnie vunnet?

I 2016 var Sauvik dommer i Idol. I 2020 vant han sesong 1 av realitykonkurransen Kompani Lauritzen på TV 2. I 2021 deltok han i TV2s reality-konkurranse Skal vi danse.

Er Vinni fortsatt med i Skal vi danse?

Øyvind «Vinni» Sauvik tok fjerdeplassen i Skal vi danse: – Har vært en reise. FORNEBU (TV 2): 45-åringen røk ut etter kveldens grøsselige kvartfinale. 30. okt 2021 21:51 Sist oppdatert 31.10.2021 .

Har Vinnie kjæreste? – Related Questions

Hvem gikk ut av Skal vi danse på lørdag?

Eirik Søfteland røk ut etter duellen mot Iselin Guttormsen. De tre deltagerne som fikk færrest stemmer lørdag kveld var Iselin Guttormsen, Katrine Moholt og Eirik Søfteland. Men det ble Iselin og Eirik som måtte i duell.

Hvem måtte forlate Skal vi danse i går?

De tre deltagerne som fikk færrest stemmer lørdag kveld var Lasse Matberg, Iselin Guttormsen og Eirik Søfteland. Men det ble Matberg og Søfteland som måtte i duell. Og til slutt ble det Matberg som måtte forlate konkurransen.

Skal vi danse deltagere 2022?

Parene
Deltakere Kjent som Status
Iselin Guttormsen Influenser og sexolog Skal vi dansedeltaker, sesong 17 Ute
Agnete Saba Artist Skal vi danse-vinner, sesong 10 Ute
Kari Traa Tidl. freestyleskjører og gründer Skal vi danse-finalist, sesong 7 Ute
Victor Sotberg Programleder og youtuber Skal vi danse-semifinalist, sesong 15 Ute

Når er Skal vi danse finale 2022?

oktober klokken 12.00. Finalesendingen av Skal vi danse: all stars er 12. november.

Hvor gammel er Rikke i Skal vi danse?

Livet til Rikke tok en annen retning: – Ikke hatt muligheten til å gå helhjertet inn i dansen. Rikke Lund (26) hadde aldri sett for seg at hun skulle bli en av “Skal vi danse” sine proffdansere. I år er hun og partner Cengiz Al favoritter til å vinne.

Hvilken plass kom Victor på i Skal vi danse?

* Victor Sotberg (kom på tredjeplass i 2019). Victor skal danse med Philip Raabe. * Martine Lunde (kom på tredjeplass i 2018). Hennes dansepartner er Tarjei Svalastog.

Hvem skal Katrine Moholt danse med?

Katrine Moholts dansepartner, Egor Filipenko, må gi seg i «Skal vi danse: all stars» på grunn av nakkeprolaps.

Hvor høy er Victor Sotberg?

Victor Sotberg/Erik Eikehaug: Bare Victor
Forpakningsmål
Bruttovekt 0.426 kg
Høyde 21.4 cm
Lengde 1 cm
Bredde 13.6 cm

Hvem vant over Jørgine i Skal vi danse?

Treningsinfluenser Jørgine Massa Vasstrand (33), Morten Sundli (32) og Santino Mirenna (28) danset slowfox til Odd Norstogas «Bestevenn».

Hvem er kjæresten til Santino?

Santino gikk ikke helt til topps i konkurransen, men nå har han vunnet hjertet til Evelina Moholt (20), datteren til «Skal vi danse?»-programleder Katrine Moholt (50). Til TV 2 forteller han at Santino at de ble kjent under innspillingen av programmet, men at at forholdet er ganske ferskt.

Hvem kysset på Skal vi danse?

GOD KVELD NORGE (TV 2): For et par uker siden ble publikum vitne til et kyss på parketten. Nå forteller Katrine Moholt hva som egentlig skjedde. Lørdag kveld møtte åtte deltakere opp til dans på Skal vi danse: all stars-parketten i H3 Arena. Temaet for kvelden var «Min helt».

Leave a Comment