Har SAS ungdomsbillett?

SAS ungdomsbilletter er kun tilgjengelige for reisende i alderen 12–25 år. Reisende på ungdomsbilletter må kunne bevise alderen sin med gyldig legitimasjon. Reisende som ikke kan vise gyldig legitimasjon, kan bli nektet ombordstigning.

Hvor lenge kan man kjøpe ungdomsbillett?

Kven kan reise med ungdomsbillett? Billetten kan kjøpast frå og med fylte 16 år og til og med 20 år. Ungdomsbilletten er ein upersonleg billett og kan brukast av andre, men den kan berre brukast av ein person om gongen. Personen som brukar billetten må likevel tilfredsstille krav til alder.

Kan barn reise på ungdomsbillett?

Billetten kan kombineres med SAS sine ungdomsbilletter, og barn opptil 16 år som reiser i følge med en ungdom kan reise på ungdomsbillett. Billetten gjelder derimot ikke for barn som reiser alene (UM).

Har SAS ungdomsbillett? – Related Questions

Hvor lenge gjelder under 26?

Få en ekstra god pris på utvalgte destinasjoner innen vårt rutenett, eksklusivt for reisende fra 12 til 25 år. Bruk kampanjekoden UNDER26 når du booker din reise.

Hva betyr under 26?

Norwegian tilbyr rabatterte ungdomsbiletter til alle under 26 år. Det eneste du trenger å for å oppnå denne rabatten er å bruke kampanjekoden UNDER26 ved bestilling av en reise. Merk at du ikke kan bestille andre billettyper, sammen med en ungdomsbillett.

Kan barn reise med voksenbillett?

Barn mellom 6 og 17 år som reiser alene betaler barnepris. Nå skal altså familierabatten gjelde hele uka. For å bruke familierabatten må du ha en gyldig voksen-, honnør-, student-, militær- eller ungdomsbillett, og være over 18 år. Du kan ha med barnevogn gratis hvis det er plass om bord.

Kan barn reise uten foreldre?

Når du ikke har del av foreldreansvaret: kan du ikke reise ut av landet med barnet uten samtykke fra den som har foreldreansvaret, selv ikke på korte utenlandsturer. dersom du likevel ønsker å ta barnet med på et ferieopphold i utlandet, kan du forsøke å få en avgjørelse fra retten som gir tillatelse til dette.

Kan barn reise med voksenbillett SAS?

– Når du skal bestille en barnebillett (med barnerabatt), må den være i følge med en «vanlig» voksenbillett. Du kan altså ikke bestille en rabattert barnebillett på en rabattert ungdomsbillett. Alternativt kunne hun booket to ungdomsbilletter.

Hva er grensen for barnebillett på fly?

Barnebillett – 2 til 11 år

På alle flyvninger (unntatt internasjonale langdistanseruter), reiser barn som er mellom to og elleve år den dagen reisen gjennomføres, med barnebillett. Denne koster 75% av voksenpris pluss eventuelle flyplassavgifter.

Kan en 16 åring fly alene?

Hvem kan fly alene? Du kan bestille alenebillett til barnet ditt hvis det er mellom 5 og 15 år gammelt. Hvis barnet er under 5 år, er det dessverre for ungt til å reise uten ledsager. Hvis det har fylt 16, må det reise som voksen.

Kan 17 åring reise alene?

Reisende mellom 12 år og 18 år må ha skriftlig tillatelse fra foresatte for å kunne reise på egen hånd. Fullmakten fremlegges ved bestilling eller ettersendes snarest mulig. Kopi av fullmakten må tas med på reisen da legitimasjon kan kreves fremlagt ved innsjekking på flyreisen eller på hotellet.

Kan en 12 åring fly alene?

Barn kan reise alene fra de er fem år. Barn mellom fem og 12 år som reiser alene får en mappe med reiseinformasjon som de må bære synlig under hele reisen.

Kan barn reise alene til USA?

Vær oppmerksom på følgende ved reise til USA: Når barn under 15 år reiser alene, må de ha billetter for mindreårige uten følge.

Hvor gammel må man være for å reise til USA?

Du ha pass, og for å få pass du ha underskrift av foresatte dersom du er under 18 år. Det kan også være du trenger underskrift av foresatte på søknad om visa. Jeg anbefaler deg å kontakte den amerikanske ambassaden for å være helt sikker på om det er noen spesielle regler for de under 18 år.

Kan man følge barn til gate?

Om barnet ditt skal besøke slekt eller venner som bor langt unna, er fly ofte det beste alternativet. Du kan følge barnet helt til gaten, og hente ved ankomst, og det kan oppleves som en tryggere reisemåte for små barn enn buss, tog og båt som gjerne stopper på mange steder.

Kan barn under 18 fly alene?

De fleste flyselskapene har klare regler for hva de gjør for barn som reiser alene og er under 18 år. De færreste flyselskaper godkjenner at noen under 18 flyr alene uten at de har skriftlig godkjennelse fra foreldre eller foresatte.

Kan man gå gjennom sikkerhetskontrollen uten billett?

Hvis du har sjekket inn på forhånd og bare har håndbagasje, kan du direkte til sikkerhetskontrollen. Du må alltid kunne vise reisedokumentasjon, boardingkort eller elektronisk billett i sikkerhetskontrollen.

Når kan barn reise alene med SAS?

SAS tilbyr en tjeneste for barn i alderen 5–17 år som reiser alene på flygninger innen Skandinavia og for barn på 5–15 år på de europeiske og de fleste andre flygninger. For barn mellom 5 og 11 år er denne tjenesten obligatorisk, men for barn 12–15 år er den valgfri hvis foreldre eller foresatte ber om den.

Når får barn eget flysete?

Man må bestille eget sete til barnet som skal sitte i bilstol, selv om barnet er under 2 år. Man betaler da for vanlig barnebillett, ikke den rabatterte billetten spedbarn får når de ikke opptar et sete.

Leave a Comment