Har Petter Stordalen kjæreste?

Gunhild Anker Stordalen er en norsk lege og miljøvernforkjemper. Hun er engasjert i klimaendringsspørsmål, helse og dyrevelferd. Hun var gift med Petter Stordalen fra 2010 til 2019. Sammen grunnla de The Stordalen Foundation i 2011.

Wikipedia

Hvem er moren til Emilie Stordalen?

Ingrid Stordalen
Emilie Stordalen / Mor

Hva har skjedd med Gunhild Stordalen?

Mye har skjedd siden hun fikk diagnosen systemisk sklerodermi, en bindevevssykdom som rammer hud og organer. Hun har gått hardt inn i rollen som miljøforkjemper, lagt om livsstilen og blitt mamma til en kjempestor hund.

Hvor rik er Emilie Stordalen?

For 2020 viser tallene at Jakobs formue har gått ned til 230 millioner, Emilie står oppført med 226 millioner, mens Henrik har 1,7 millioner kroner. De hadde en inntekt på henholdsvis 13, 16 og 12 millioner kroner.

Har Petter Stordalen kjæreste? – Related Questions

Hvem eier Clarion hotellene?

Selskapet og hotellkonsernet eies av selskapet Strawberry Group, som igjen er heleid av Petter A. Stordalen.

Hva tjener Gunhild Stordalen?

Tallene viser at Stordalen hadde en nettoinntekt på 1,4 millioner kroner i fjor, og en ligningsformue på 676.579.831 kroner.

Hva jobber Emilie Stordalen med?

Emilie Stordalen er markedssjef på nyåpnede Clarion Hotel The Hub og har jobbet med teknologiutvikling som prosjektleder i Choice-selskapet i eBerry. 27-åringen har en bachelor of science fra New York og en mastergrad i strategi og markedsføring fra London.

Hva eier Petter Stordalen?

Han er mest kjent for sitt virke innen hotellbransjen, særlig gjennom hans fartstid som eier av og styreleder i Nordic Choice Hotels. I 2019 estimerte tidsskriftet Kapital verdien av hans nettoformue til 26 milliarder kroner, som gjør han til en av Norges rikeste personer.

Hvor gammel er Emilie Stordalen?

30 år (1992)
Emilie Stordalen / Alder

Hvor høy er Petter Stordalen?

Petter er som kjent ikke en høy mann. Han poengterer derimot at han med sine Tom Ford-sko når opp til 175 cm. Det han ikke har i høyde, har han i rikdom. Han er også en mann som har mange fortellinger på lur.

Hvem har hytte i Blindleia?

I Blindleia boltrer kjente finansfolk og investorer som Petter Stordalen, brødrene Tvenge og Nicolai Tangen seg om sommeren. BLINDLEIA (Dagbladet/Børsen): Plassert midt i den sørlandske gnistrende skjærgården holder flere av Norges rikeste mennesker til om sommeren.

Hvordan komme i kontakt med Petter Stordalen?

Petter A Stordalen har adresse Frederik Stangs gate 22-24, Oslo, 0201. Finnes det en primærkontakt til Petter A Stordalen? Du kan kontakte Petter A Stordalen på telefonnummer 23 27 01 40.

Hvordan har Petter Stordalen blitt rik?

Hotellkonge og gründer Petter Stordalen startet sin karriere som jordbærselger, og endte opp med å eie en av de største hotellkjedene i Norge. Det å være en av Norges rikeste menn er bare en bonus.

Hvem eier Copperhill?

Petter Stordalen klamret seg til håpet, og sikret seg det eksklusive hotellet Copperhill i Åre. – Det føles fantastisk. Jeg kjøper kobber til prisen av gråstein, som skal bli til gull for Choice, sier Petter A.

Hvem finansierer eat?

26,5 millioner av inntektene stammer fra gaver og donasjoner, ifølge selskapets årsregnskap. EAT brukte 30,2 millioner kroner av inntektene på donasjoner, forskning og gaver. Dette tilsvarer drøyt en million kroner mer enn i 2018.

Leave a Comment