Har Mats Zuccarello barn?

Ishockeystjernen Mats Zuccarello og samboeren Marlene Günther venter sitt første barn. Det bekrefter Zuccarellos manager Kevin Skabo overfor TV 2 mandag. Zuccarello nyter stor suksess på isen for NHL-klubben Minnesota Wild om dagen. 34-åringen sto bak ett av målene da Los Angeles Kings ble slått 6-3 natt til mandag.

Hvor bor Mats Zuccarello?

Oslo-gutten Mats Zuccarello har gjort stor suksess på isen i USA. Nå kjøper hockeystjernen eksklusiv leilighet i kjendisstrøk. Alle bildene er gjengitt med tillatelse fra Corcoran. Den norske ishockeyspilleren Mats Zuccarello Aasen har kjøpt seg ny leilighet i New York til svimlende 3.15 millioner dollar.

Hvor mange kamper har Zuccarello?

Artikkelstart. Mats Zuccarello er en norsk ishockeyspiller med posisjonen høyreving (angrep) for Minnesota Wild og det norske ishockeylandslaget. Zuccarello er den eneste norske ishockeyspilleren som har spilt i en Stanley Cup-finale. Han passerte 680 NHL-kamper i april 2022.

Har Mats Zuccarello barn? – Related Questions

Hvor mange nordmenn har spilt i NHL?

Åtte norske spillere har kamper for NHL-lag.

Hva står NHL for?

National Hockey League er en profesjonell nordamerikansk eliteserie i ishockey, med lag fra Canada og USA. Den ble stiftet i 1917. NHL er verdens mest prestisjefylte ishockey-liga, der vinneren av sluttspillet mottar det berømte Stanley Cup-trofeet.

Hvordan se NHL i Norge?

I Norge kan du se NHL live online gjennom Viaplay.

Hvor mange lag er det i NHL?

32
National Hockey League / Antall team

Hvor mange runder er det i hockey?

Spillet foregår over tre perioder på 20 minutter effektiv spilletid, med 15-18 minutter pause mellom periodene. 5 minutter tillegg (kalt sudden death) spilles hvis det blir uavgjort etter de første 60 minuttene.

Hvordan fungerer sluttspill hockey?

Slik spilles sluttspillet i VM i ishockey 2022

I sluttspillet er det vinn eller forsvinn i alle kamper. Målet for de åtte lagene som kommer hit er å komme til finalekampen der den nye verdensmesteren i ishockey blir kronet.

Er det lov å slåss i ishockey?

– I europeisk hockey er det ikke lov til å slåss, men det forekommer likevel. I NHL har keeperen en hellig posisjon. Man ser aldri noen dytte borti ham. I Europa kan man gå bevisst inn og dytte keeperen.

Hvor kommer ordet hockey fra?

Selve ordet hockey er av ukjent opprinnelse. En gjetning er at dette er et derivat av hikke , et mellomfransk ord for en skurk . De buede eller “hektede” ender av pinner som brukes til hockey, ville faktisk ha lignet disse pinnene.

Kan det bli uavgjort i ishockey?

Ved uavgjort etter spilt overtid (ingen mål har blitt scoret) avgjøres kampen med straffekonkurranse (tre skudd pr. lag). Vinderen av en kamp får normalt 3 poeng, men hvis kampen blir avgjort på overtid eller straffekonkurranse får de kun 2 poeng. Her får taperen 1 poeng.

Når er finalen i ishockey?

Finalen i ishockeyturneringen for menn under Vinter-OL 2022 var en ishockeykamp som fant sted den 20. februar 2022 i Beijing nasjonale innendørsstadion i Beijing for å avgjøre hvem som skulle bli olympisk mester i ishockey for menn under Vinter-OL 2022.

Når starter sluttspillet i NHL?

Stanley Cup-sluttspillet 2022 var sluttspillet for National Hockey League (NHL) for å avgjøre vinneren av Stanley Cup-troféet. Sluttspillet startet 2. mai 2022, én dag etter at grunnserien 2021–2022 var ferdig. Åtte lag fra hver konferanse kvalifiserte seg til Stanley Cup-sluttspillet.