Har Andreas Wahl barn?

Da NRK-profilens førstefødte, sønnen Vetle, kom til verden var pappa Andreas med på fødselen. Under ett år senere dro den lille familien til Sri Lanka i to måneder, på en felles mamma- og pappaperm. – Vetle spiste det vi spiste, og det gikk bra. Vi er nok litt hippieforeldre.

Når ble Andreas Wahl født?

2. juli 1983 (alder 39 år), Tyskland
Andreas Wahl / Født

Hvor er Andreas Wahl fra?

Norsk
Andreas Wahl / Nasjonalitet

Har Andreas Wahl barn? – Related Questions

Hvem er programleder i Newton?

Selve programmet ble kåret til beste magasinprogram I 2000 og 2002, programlederne Selda Ekiz og Line Jansrud blitt kåret til beste kvinnelige programleder i henholdsvis 2013 og 2016 mens Rune Kjær Valberg vant Gullruten 2016 i klassen beste regi enkamera for Newton pubertet.

Hva jobber Dennis SIVA som?

Dennis studerte biologi da han bestemte seg for å satse på formidling av naturvitenskap. I dag har han drømmejobben som programleder i Newton på NRK.

Hvor mye tjener en programleder i NRK?

Siden 2015 har lønnen for programlederne økt med 9890 kroner, fra 48.230 kroner til 58.120 kroner. For menn er økningen 10.850 kroner, og for kvinner er den 9260.

Hvem er Dennis SIVA Lie?

Dennis Siva Lie er blitt et kjent TV-ansikt for barn og unge som programleder for «Newton» og «Superkroppen» i NRK. Nå melder han overgang til TV 2 og et mer voksent publikum i «God kveld Norge». Der skal han lede TV 2s digitale satsing på kjendisnyheter sammen med Marte Bratberg.

Hvor mange programledere har det vært i Newton?

Siden 1995 har «Newton» vært NRKs egenproduserte vitenskapsprogram for barn. Programmet har vunnet Gullruten flere ganger og har lenge blitt fast produsert av NRK Trøndelag. Men stillingen som programleder er alt annet enn fast: Programmet har hatt minst 14 programledere siden starten for 25 år siden.

Hvor gammel er Dennis SIVA?

Programleder og vitenformidler Dennis Siva Lie (28) har visst det siden han var liten.

Hvor bor Dennis fra Newton?

Til vanlig holder Dennis til i Trondheim hvor produksjonen av Newton foregår. Her tilbringer han åtte timer på kontoret hver dag hvor han jobber med å produsere innhold for sosiale medier og øver på manus.

Hvem jobber i Supernytt?

Programledere
  • Benedicte Bendiksen (tidligere)
  • Dang Trinh (tidligere)
  • Johannes Slettedal (tidligere)
  • Tone Rekdal Sperre (tidligere)
  • Bjørn Alexander Olsen (tidligere)
  • Ragnhild Telise Kristoffersen (tidligere)
  • Selma Ibrahim.
  • Salamatu “Sally” Kamara.

Hvorfor sitter Sally i rullestol?

Sally ble født under borgerkrigen i Sierra Leone i Vest-Afrika. Som toåring på morens rygg rømte de fra skuddsalver, men tre kuler traff ryggen til Sally. Det var usikkert om hun ville overleve, men det gjorde hun med varige lammelser.

Hva heter Sally fra Supernytt til etternavn?

Salamatu «Sally» Kamara

Født i Sierra Leone i 1996. Kom til Rakkestad som treåring. Aktuell som ny programleder i Supernytt på NRK, et nyhetsprogram for barn.

Hvor mange år er Selma i Supernytt?

27 år (1. februar 1995)
Selma Ibrahim Karlsen / Alder

Leave a Comment