Er Victoria og Silas sammen?

Silas Massa Vasstrand tar til tårene i “Funkyfam” når han forteller om bruddet med Victoria Andersen. I God kveld Norge-studio forteller han mer om tiden rett etter bruddet.

Hvor lenge var Silas og Victoria sammen?

Victoria Nadine og Silas Funkytwin Vasstrand var kjærester i ca 1,5 år. Forholdet varte fra mai 2019 til august 2020.

Hvem er eldst av Emil og Silas?

Det er ikke bare storesøster Jørgine Massa Vasstrand (30) som er populær på Instagram. Brødrene Silas (22) og Emil (22) har også mange fans.

Er Victoria og Silas sammen? – Related Questions

Hvem er faren til Funkygine?

Jørgines far, Raffaele Massa, er født og oppvokst i den lille byen San Felice a Cancello, sør for Roma. Raffaele har alltid vært opptatt av mat, og brukte mer tid på kjøkkenet enn hva hans konservative mamma likte.

Er Noah og Jørgine helsøsken?

En man kanskje blir litt bedre kjent med gjennom serien, er minstemann i søskenflokken, Noah Menozzi Vasstrand. I likhet med sine tre eldre søsken, Jørgine, Silas og Emil, er også han like treningsglad og blid.

Når er Emil og Silas født?

Emil og Silas har en mor som er norsk og en far som er italiensk. 17. mars 1997, på et sykehus i Bærum, kom tvillingene til verden. I en alder av tre år flyttet de til Italia.

Hvor mye veier Funkygine?

Jeg er 1.60 høy og veier 60 kg. Jeg er halvt italiensk, oppvokst i Italia og bærer helt klart preg av det.

Hvor er pappaen til Jørgine fra?

Biografi. Hun har norsk mor og italiensk far, og har vokst opp i både Italia og i Ålesund.

Har Noah samme far som Jørgine?

Jørgine og brødrene har en pappa som er italiensk men Noah har ikke den samme italienske Pappaen som Emil, Silas og Jørgine men han har en italiensk pappa. Vegard Harm er og med i serien, men det er fordi han er en venn av Jørgine.

Er Morten faren til Filippa?

Jørgine er en av Norges mest kjente influensere, TV-personlighet og personlig trener. Hun og ektemannen Morten Sundli og de tre barna Filippa (11), Sokrates (6) og minstemann Milano (2) flyttet fra Oslo til Jessheim for en liten tid tilbake og trives tett på naturen.

Hvor gammel var Jørgine da hun fikk barn?

Mandag 10. januar postet Jørgine et innlegg på Instagram med den nyfødte babyen, som heter Indigo Iro. Fra før av har hun barna Filippa (11) og Sokrates (7) med eksmannen, og Milano (3) med ektemannen Morten Sundli. Hun var bare 20 år gammel da hun ble mamma for første gang.

Har Jørgine og brødrene samme far?

Frem til nå har både ektemannen Morten Sundli (29), barna Filippa, Sokrates og Milano vært mye å se i sosiale medier. Det samme har moren Trude og brødrene Silas, Emil og Noah.

Hvor gammel er moren til Jørgine?

Og mor, Trude, som alltid har stått henne nær. – Vi har et nært og godt forhold, men det er på godt og vondt. Alt er ikke rosenrødt, sier Trude Vasstrand (57). Nå står hun på farta, på vei til Jessheim og Jørgine.

Hva heter eksen til Jørgine?

BJØRVIKA (TV 2): Jørgine Vasstrand (30) og eksmannen Kim Haagensen (33) har tidligere hatt en svært turbulent forhold.

Leave a Comment