Er Spiff trygt?

Hva skjer med Spiff?

Fra og med mandag er det ikke lenger mulig å spare i appen Spiff. Det melder gründer og daglig leder Carl-Nicolai Wessmann i en melding fra selskapet mandag.

Hvordan ta ut penger fra Spiff?

Hvordan kan jeg ta ut pengene jeg har spart i Spiff? Når du går inn på din spareplan finnes det et valg for å “Ta ut penger“. Her kan du (på iOS) ta ut penger og overføre direkte til et hvilket som helst norsk kontonummer. På Android kommer det opp en link for å åpne BN Bank sin nettbank.

Hvordan bruke Dreams?

Dreams setter automatisk av penger til det du har lyst på, før du rekker å sløse dem bort. Nå kan du også bruke appen for å betale ned gjeld raskere. For 15 kroner pr. måned får du tilgang til funksjoner som hjelper deg å gjøre drømmene dine til virkelighet.

Er Spiff trygt? – Related Questions

Hvordan tjener kron penger?

Kron: Automatisert fondssparing

Kron tilbyr fondssparing, blant annet med en stor grad av automatisering. Etter at selskapet lanserte sin nye app i august i fjor, har den hatt 20.000 nedlastinger. Kundene har videre investert 400 millioner kroner i fond gjennom tjenesten.

Hva er smart Spar?

SmartSpar er fast sparing på konto

SmartSpar er for deg som kan spare en fast sum hver måned. Sett opp automatiske overføringer hver måned i nett- eller mobilbanken, og la sparingen gå av seg selv. Dette er en god måte å få laget seg en bufferkonto på. Du får god sparerente fra første krone på 0,50 %.

Hvor mye er det vanlig å spare i måneden?

Men hvor mye bør man spare i måneden? Å sette av 10% av inntekten din etter skatt til å bygge opp en bufferkonto og betale ned på boliglånet kan være noe å strekke seg etter. Studenter og personer med lav inntekt har ofte anledning til å spare mindre, og da er det viktig å huske at alle monner drar.

Hvilke Eika fond er best?

1. Eika Global – vårt grønneste aksjefond! Eika Global er et av verdens 9% beste fond på miljø og bærekraft! Hvis du investerer i Eika Global, plasseres sparepengene dine i store internasjonale selskaper i ulike sektorer som teknologi, bilindustri, helsevern og olje og gass.

Hvor mye rente på sparekonto?

Renter for Sparekonto
Innestående beløp Ny rente fra 26. november
Første 100.000 kroner 1,25 % p.a.
På beløpet som overstiger 100.0000 kroner 0,35 % p.a.
Innestående beløp Gjeldende rente
Første 100.000 kroner 0,90 % p.a.

Hvordan bruke Smartspar?

Smartspar gjør det enkelt å spare

Den gir deg oversikt over dine sparepenger på din Sparesmartkonto og muligheten til å velge fond. Du kan enkelt opprette sparing til deg selv eller barna, og invitere andre til å bidra. Smartspar kan brukes av alle – du trenger ikke bytte bank.

Hvor får man best rente på innskudd?

DNB og Nordea gir best innskuddsrente på innskuddsbeløp mellom 500 000 og 2 millioner kroner. Andebu Sparebank tilbyr en bedre rentesats når beløpet er på 500 000 kroner eller høyere. De fleste banker opererer på denne måten, og renteforskjellen kan typisk være opptil 0,85 prosentpoeng.

Hvordan ta ut penger fra fond Eika?

Pengene du har i egen sparing er det kun du som disponerer, og du kan enkelt få de ut ved å selge fondene dine. Du vil da ha pengene innen 3 dager.

Hvem disponerer pengene?

 1. Disponere alene, da må dette godkjennes av verge 2 dersom dere er to verger.
 2. Begge disponerer på egenhånd, dvs.
 3. Dere disponerer i felleskap, dvs.

Hvilke fond er best 2022?

Topp 10 fond hittil i 2022
 • 1- DNB Teknologi A.
 • 2- DNB Global Indeks A.
 • 3- KLP AksjeGlobal Indeks.
 • 4- Alfred Berg Gambak.
 • 5- Eika egenkapitalbevis.
 • 6- BlackRock Global Funds – World Technology Fund A2.
 • 7- DNB Miljøinvest A.
 • 8- Storebrand Renewable Energy S.

Hvor bør jeg sette pengene mine?

Dersom du vet at du vil trenge pengene de nærmeste tre årene, er det lurt å ha sparepengene på konto hvor renten er forutsigbar. Dersom du sparer for lengre frem i tid, bør du imidlertid sette pengene dine i fond hvor du får mulighet til å ta del i avkastningen i aksje- og rentemarkedene.

Kan du tape penger på fond?

Det er en viss risiko forbundet med fond og aksjer, men du kan selv velge hvor stor risiko du vil ta for sparepengene dine. Som regel vil høyere risiko gi deg mulighet til bedre avkastning.

Hvordan investere 100 000 kr?

5 måter du kan investere 100 000 kr:
 1. Bygg deg en bufferkonto.
 2. Nedbetale lån med høy rente.
 3. Spar til pensjonen din.
 4. Investere i et indeksfond.
 5. Investere i enkeltaksjer.

Hvor mye penger er det vanlig å ha på konto?

SSB-statistikken viser dessuten kjønnsforskjeller: Menn har totalt sett et snitt på 291 300 kroner i banken – over 40 000 kroner mer enn kvinner, som i snitt har bankinnskudd på 249 900 kroner.

Hvordan investere 500 000?

Dersom du skal investere hele eller deler av de 500 000 i fond og/eller aksjer anbefaler vi deg å benytte en aksjesparekonto. Dette er en egen konto som er svært gunstig i forhold til skatt. Normalt må du nemlig skatte på gevinsten fra fond og aksjer hver gang du realiserer gevinsten.

Hvordan kan jeg bli rik?

Den vanligste måten for å bli rik er ved å bli selvstendig næringsdrivende og drive sin egen bedrift, men mange blir også rike av å ha en godt betalt jobb samt spare og investere pengene sine smart. Det kanskje viktigste er å leve på mindre enn hva man tjener, og spare og investere så mye man kan.

Hvordan bli rik på aksjer?

For å bli rik på aksjer må du ha kapital, og du må investere penger på en lønnsom måte. For å skape fortjeneste må du kjøpe billig og selge med gevinst. Ikke hver gang, men det må være slik at fortjenesten er langt bedre enn tapene og utgiftene.

Leave a Comment