Er ProWhitening trygt?

ProWhitening er et trygt produkt for deg og tennene dine. Stripsene er testet og godkjent for bruk i Norge, etter mattilsynets krav for tannbleking. Din tannhelse er det viktigste for oss.

Hvordan avslutte abonnement på ProWhitening?

Oppsigelse av abonnement kan du enkelt gjøre ved å logge inn HER, ved oppsigelse stoppes abonnementet umiddelbart og du vil ikke belastet ytterligere. Dersom du ikke laget en bruker når du bestilte første gang, kan du gjøre det fra samme side, benytt samme epost som da du bestilte.

Hvor lenge varer whitening strips?

Whiteningevo strips brukes i 1-2 timer/dag i 14 dager eller til man er fornøyd med resultatet. De fleste oppnår ønsket resultat allerede etter 7 dagers bruk. Remsene som blir til overs kan du ta vare på og bruke ved en senere anledning hvis du ønsker det.

LES OGSÅ  Hvordan gjøre om ml til gram?

Er ProWhitening trygt? – Related Questions

Hvor får man kjøpt tannbleking?

Tannlegeforeningen fraråder all tannbleking som man kan kjøpe på parfymerier, tv shop og andre butikker. All type tannbleking bør foregå under veiledning og kontroll hos tannlege. Det er fordi blekestoffene er sterke saker, og bør derfor brukes med stor forsiktighet.

Hvordan få hvite tenner uten bleking?

Det beste tipset jeg har for å unngå misfarging av tennene er puss morgen og kveld, samt at du bruker tanntråd. En årlig sjekk hos tannpleier eller tannlege er også lurt. Han/hun kan fjerne belegg som fester seg til tennene, for eksempel misfarging av røyk, kaffe, te, etc.

Er det farlig å pusse tennene med natron?

– Bruk en blanding av natron og hydrogenperoksid på tennene i stedet for tannkrem én gang i uken. Men ikke bli fristet til å gjøre dette oftere enn dette, da kan blandingen nemlig skade emaljen på tennene dine.

Kan man sove med tannbleking?

Skinnene må brukes minst 2, helst 3 timer per dag – alternativt kan du sove med dem om natten. Denne blekingen skjer på tannlegekontoret, under oppsyn av tannpleier/ tannlege. Blekemiddelet legges på tennene og aktiveres med et kraftig lys, og behandlingen varer i 1,5-2 timer.

Hvor mye koster det for tannbleking?

Vi tilbyr profesjonell tannbleking utført av tannleger til kun kr. 4.000,- (inkl. mva). Prisen inkluderer alt som trengs for vellykket, skånsom og sikker tannbleking av både over- og underkjeven.

Hvordan lage Bleking av tenner selv?

Her er en enkel metode på tannbleking du kan gjøre hjemme selv.
  1. Bland sammen litt bakepulver med tannkremen din.
  2. Ta en bit med aluminiumsfolie og pakk det rundt tennene dine, slik at det passer.
  3. Påfør så tannkremen med bakpulveret på tennene dine, og deretter pakker du tennene inn i folien.

Kan man bleke tennene hjemme?

Hvis det er første gang du skal bleke tennene hjemme selv, anbefaler vi at du velger bleking med gel og skinner. Bleking med gel og skinner er den mest intensive måten å bleke på. Gelen beskyttes av tannskinnene, og du får en stor mengde gel i flasken din.

LES OGSÅ  Hvor mange mg er det i en kilo?

Hva er den beste tannblekingen?

1. Dentaworks Tannbleking komplettpakke—Best i test. Denne pakken inneholder alle produkter du trenger for en hvitere tannlinje, og dette er Dentaworks mest populære pakke. Med denne kan du enkelt bleke tennene hjemme med gele og skinner, akkurat slik du gjør hos tannlegen.

Hvor ofte ta ProWhitening?

For å holde tennene friske og hvite året rundt bør du gjøre to behandlinger i uken med ProWhitening som en del av din rutine.

Kan man drikke kaffe når man bleker tennene?

I to dager etter blekingen anbefaler vi deg sterkt å unngå drikke kaffe, rødvin og inntak av mat/drikke med sterke fargestoffer. Dersom du ikke overdriver bruk av kaffe, te og røyk vil effekten av tannblekingen vare opp til ett år. Det er fullt mulig å kjøpe mer blekemiddel om du ønsker å bleke tennene mer.

Hvem kan ikke bleke tennene?

Man skal ikke bleke tenner dersom man har utette fyllinger, hull eller mye syreskader. All type tannbleking bør foregå under veiledning og kontroll hos tannlege. Det er fordi blekestoffene er sterke saker, og bør derfor brukes med stor forsiktighet.

Kan man få hvitere tenner naturlig?

Natron og hydrogenperoksid

Kombinert med natron er resultatet en god hjemmelaget tannkrem med blekings effekt. Du kan også lage munnskyll ved å bruke halvblande vann og hydrogenperoksid. Peroksid blandet med natron, fjerner mer plakk fra tennene dine.

Kan man få tilbake emaljen?

Emaljen som er skadet av syreskader vil ikke “gro” tilbake igjen, men det betyr ikke at man ikke kan forebygge videre skader eller reparere skader som allerede har skjedd. Skadene på emaljen forsvinner ikke, men man kan behandle med fluor. Fluor styrker emaljen, og motvirker isingen.

LES OGSÅ  Hvilken elbil får du mest for pengene?

Hvordan få hvitere tenner hjemme?

Slik gjør du det:
  1. Dypp en våt tannbørste i bakepulveret.
  2. Børst tennene som normalt.
  3. Spytt ut restene og smil – du har nå hvitere tenner.
  4. Ikke gjenta dette for ofte da det kan skade tennene dine.
  5. Hør med tannlegen din hvor ofte du kan bruke bakepulver.

Har veldig gule tenner?

Om du mener at tennene dine er unormalt gule, har hvite flekker eller misfarging som plager deg, bør du snakke med tannlegen eller tannpleieren din om det. For de fleste vil god rens på tannklinikken og tannpuss hjemme være nok til å holde tennene pene.

Hvordan gå fra gule til hvite tenner?

Puss tennene med en myk tannbørste grundig morgen og kveld med fluortannkrem. Plakk og tannstein vil kunne bidra til at tennene ser misfarget ut, så vær nøye med stell av tennene. Bruk tanntråd, tannstikker eller mellomromsbørste daglig for å rense mellom tennene.

Leave a Comment