Er posten stengt på julaften?

Helligdager stengt. Julaften og nyttårsaften er vi åpne kl. 08.00 – 12.00.

Når må man sende pakke før jul?

For å være sikker på at julegavene når frem til familie og venner i tide de sendes innen 16. desember kl. 16.00. Vi frakter pakker som skal hjem til deg eller til et utleveringssted til og med lille julaften, 23.

Hvilken dag leverer PostNord?

PostNord kjører pakker alle dager hele året, med unntak av lørdager, søndager og helligdager. Om det passer best for deg å hente eller sende pakke på lørdag vil dette likevel være mulig, da våre inn- og utleveringssteder er lørdagsåpne.

Er posten stengt på julaften? – Related Questions

Hvem er raskest av Postnord og Posten?

Skal man ha levering på døren så kan fort postnord bruke en uke ekstra. Når det kommer til levering i butikk, og alt går på skinner, er de like rask i østlandsområdet. Lengre nord du kommer, raskere blir posten på å levere.

Hvor sent kjører Postnord?

Som regel leveres pakker på kvelden frem til klokken 22. Enkelte steder leverer vi også på dagtid. Når pakken er på vei kan du som mottaker, dersom det er ønskelig, varsles om beregnet leveringstid.

Når på dagen leverer helt hjem pakker?

Levering hjem

helthjem er Norges fremste på levering til postkasse og dørmatte, og leverer hver dag, før frokost – også i helgene!

Er lørdag en virkedag posten?

For leveringspliktige postsendinger foretar Posten minst én innsamling per døgn, hver mandag til fredag som er ordinær virkedag, normalt fem dager i uken, med unntak av innsamlingspostkasser som er plassert ute i postbudrutene (tømmes annenhver virkedag).

Er Posten og PostNord det samme?

PostNord ble stiftet som et moderselskap for de nasjonale postoperatørene Posten Sverige og Post Danmark, som offisielt fusjonerte med virkning fra . I henholdsvis 2015 og 2016 ble Posten Sverige og Post Danmark innlemmet i moderselskapet.

Kan man få post på lørdag?

Ifølge Posten Norge er postmengden som blir utlevert på lørdager, bare 25 prosent av posten på en vanlig hverdag. Den totale postmengden faller med 6-7 prosent i året. Endringen i postloven innebærer også at de røde og gule postkassene der du kan levere brev, heller ikke vil bli tømt i helgene.

Hvor lang tid tar PostNord?

I Sør- og Midt-Norge er normal leveringstid fra PostNord 1-2 virkedager. Ellers i landet er leveringstiden 1-5 virkedager (mandag-fredag). Tiden avhenger av hvor i landet pakken skal sendes, hvor pakken sendes fra, hvilken tid på døgnet og hvilken ukedag pakken sendes.

Kommer det post hver dag?

Motta post og pakker

Mottar du post i postkasse vil du motta adressert post annenhver dag mandag, onsdag, fredag den ene uka, og tirsdag, torsdag den andre uka. Gjelder også for deg som har landpostbud. Har du postboks leverer vi alle virkedager; mandag–fredag.

Hvorfor kjører Posten på søndager?

Det er utelukkende reklame som kjøres ut på søndager og det genererer inntekter for Posten ettersom dette gjøres på oppdrag for andre. – Uadressert reklame er et eget kommersielt produkt som oppdragsgiver betaler for og det gir Posten inntekter.

Er det mulig å hente pakke på terminal PostNord?

Du kan hente din MyPack Collect på alle våre terminaler, dersom den er bestilt dit.

Når får jeg pakken min?

Har du Landpostbud, kan budet levere sendingen til deg – les mer her. Når kan jeg forvente å få pakken min? Når pakken er klar til henting vil du få varsel fra oss på SMS/e-post, om ditt mobilnummer/e-postadresse er oppgitt av sender. I noen tilfeller sender vi ut hentemelding til postkassen din.

Hvor lenge ligger en pakke på Posten?

Sendinger må hentes på Posten innen hentefristen. Etter at sendingene dine har kommet på Posten, har du 7 dager eller 3 uker hentefrist.

Kan noen andre hente pakken min postnord?

Gi fullmakt på my.postnord.no

Når du mottar pakken din får du tilsendt en sms med lenke til myPostNord. Her kan du gi et familiemedlem eller en venn fullmakt til å hente pakken din for deg. Det eneste dere må gjøre er å registrere dere på my. postnord.

Hvordan finne pakke uten sporing?

Posten kan spore den opp.

Går du til Postens hjemmesider, og velger sporing av pakker, blir du bedt om å taste inn sending- eller kollinummer. Har du ikke dette, er det verre. Trodde vi. Men Posten kan faktisk spore opp pakker også på mottakernavn dersom forsendelsen befinner seg innenfor landegrensene.

Hvor sent leverer Posten?

Hjemlevering på døren

Du velger hvilken dag du vil ha pakken, og den leveres hjem på døren mellom kl. 17.00 og 21.00 i byer og tettsteder*. For resten av landet skjer leveringen mellom kl. 08.00 og 17.00.

Kan noen andre hente pakken min i Pakkeboks?

Kan noen andre hente pakken min for meg? Ja, du kan dele informasjon om pakken ved å bruke dele-knappen i appen.

Leave a Comment