Er det trygt å kjøpe brukt mobil?

For deg som er kunde er det akkurat like trygt å kjøpe en brukt mobil som det er å kjøpe en ny. Angrerettloven og Forbrukerkjøpsloven gjelder i akkurat samme grad, og du som forbruker har de samme rettighetene som hvis du skulle kjøpt en ubrukt telefon.

Hvor holder Telenor til?

Telenor Sveriges hovedkvarter på Slussen i det sentrale Stockholm.

Hvilke mobilabonnement har Telenor dekning?

Her er mobiloperatørene som tilbyr mobilabonnement med Telenor dekning
  • Telenor Mobil.
  • Fjordkraft Mobil.
  • Gudbrandsdal Energi Mobil.
  • Happybytes.
  • NorgesEnergi Mobil.
  • Nortel.
  • PlussMobil.
  • Release.

Er det trygt å kjøpe brukt mobil? – Related Questions

Hva er best av Telenor og Telia?

Telenor tilbyr 4G på 81 prosent av de testede strekningene, mens Telia er på nesten 92 prosent. Telia har færre «hull» i dekningen og de høyeste hastighetene. Derfor kåres Telia til årets testvinner av tek.no.

Er Telenor best?

Men Telenor har landets beste mobilnett, hevder Ookla. Analyseselskapet Ookla, som står bak den populære netthastighetsmåleapplikasjonen Speedtest, har nettopp kåret Telenor til å ha landets beste mobilnett. Dette etter at selskapets data utpeker Telenor til å både ha den beste dekningen og det raskeste mobilnettet.

Hvilket mobilnett har best dekning?

For andre år på rad har Mediehuset TEK.no presentert Norges største uavhengige dekningstest av norske mobilnett, og resultatene viser også i år at Telia har landets beste mobildekning. Årets test er tidenes mest omfattende . 12 000 km og 1,1 millioner målepunkter. Telia har landets beste mobildekning.

Har Talkmore full Telenor-dekning?

Garantert full Telenordekning

Hos Talkmore får du full Telenordekning med både 4G og 5G. En dekning i verdensklasse, der du er!

Er Telia en del av Telenor?

Til tross for at vi har en lang rekke mobilselskaper som tilbyr mobilabonnementer i Norge, deler alle disse på tre, eller i praksis to, mobilnett. Disse er eid av henholdsvis Telenor, Telia og Ice. Telenor sitt mobilnett var Norges første og eneste digitale mobilnett da det ble åpnet i 1993.

Har Talkmore like god dekning som Telenor?

Det fine med Talkmore er at du får full Telenordekning, like gode hastigheter på mobildata, og meget bra kundeservice.

Hvem har det beste mobilabonnement?

Av alle mobilabonnement i Norge som inkluderer 30 GB kårer vi Happybytes ( Mye data ) til det beste mobilabonnement 2022. I kategorien ekstra mye bruk er Happybytes ( Mye data ) 30 GB til 248 kr/mnd en klar favoritt blant forbrukerene. Happybytes ( Mye data ) inkluderer fri tale, fri SMS & MMS med Bank ID.

Hvem har Norges beste dekning?

Telenor har Norges beste mobilnett

Telenor får utmerkelsen etter å ha vunnet Ooklas Speedtest Awards for både «Raskeste mobilnett» og «Best mobildekning i Norge». Utmerkelsen er basert på Ooklas analyser av 127 000 målinger av mobildekning, som mobilkundene har utført på sine telefoner i andre og tredje kvartal i 2020.

Hvilket nett bruker Chili Mobil?

Med Chilimobil får du garantert full tilgang til Telias suverene mobilnett. Du kan bruke mobilnett-teknologi hele veien opp til 5G.

Er ice bedre enn Telenor?

Denne mobiloperatøren har Norges beste mobildekning i 2022

Best mobildekning 2022 (I Norge) leveres fra Telenor. Telenor er vesentlig bedre mot hav- og kyst områder. Behøver du godt mobilt bredbånd så bør man gi Ice ett forsøk. Alle andre områder så er dekningen nærmest identisk når det kommer til Telia og Telenor.

Er Chili Mobil Telenor?

Chilimobil tilbyr ulike typer mobilabonnement og mobilt bredbånd, og en viktig del av deres forretningsmodell har vært å selge billige kontantkort. Da Telenor innførte sim-avgiften i 2015 ble selskapets kontantkortvirksomhet ulønnsom og marginaliserte satsingen. I 2016 byttet Chilimobil partner til Telia.

Hvem eier Chili Mobil?

Selskapet ledes av Lars Ryen Mill (CEO), Rune Blytt (CFO). I styret, og som investorer, sitter Ingvild Myhre, Egil Skibenes, Edgar Ekeseth og Harald Skibenes. Arve Andreassen, tidligere adm. direktør i Chess, er salgs- og produktdirektør.

Hvor mange kunder har Chilimobil?

– Vi har nå cirka 47.000 kunder og har nesten nådd målet på 50.000 ved utgangen av 2018, sier Lars Ryen Mill, administrerende direktør i Chili Mobil. Mobilselskapet var nærmest en liten mygg før selskapet på forsommeren lanserte abonnementet «Fri data» med en begrensing på 1000 GB per måned for 399 kroner.

Hvem eier Happy Bytes?

Mobilselskapet Happybytes lever i skyggen av gigantene Telenor og Telia, men er i vekst. Nå vil gründerne hente mer penger til å satse på trådløst bredbånd og strøm. Med seg på laget har de investor og skistjerne Aksel Lund Svindal.

Hvem eier pluss mobil?

Hvem står bak? PlussMobil er en del av Aller Media, et av Norges største og mest tradisjonsrike mediehus. Vi eier kjente merkevarer som Dagbladet, KK, Se og Hør og en rekke andre magasiner. Gjennom mer enn 175 år har Aller Media utgitt blader, magasiner og aviser, og satt dagsorden i viktige samfunnsspørsmål.

Har Happybytes rollover?

Har dere Data Rollover? Nei, vi har hverken datapakker eller rollover. Hos Happybytes betaler man kun for det man bruker.

Leave a Comment