Er det gratis å ringe med Messenger?

Facebook har en dedikert meldingsapp kalt Messenger som kun brukes til å chatte med venner på nettsamfunnet. I går ble den sluppet i ny versjon. Den store nyheten er at det er mulig å ringe gratis til andre Facebook-venner, forutsatt at du er koblet til trådløst nett.

Hvor mye koster det å ringe til utlandet?

Prisoversikt ringe utenlands
Australia Start Minutt
Fjordkraft Mobil 0,99 5,99
GE Mobil 0,99 5,99
Norgesenergi 0,99 5,99
Telia 0,89 5,99

Hvem betaler når man ringer fra utlandet?

Du må betale en utenlandsk takst, som er betydelig dyrere enn prisen i Norge. Hvis du er i utlandet og ønsker å ringe til en norsk mobiltelefon som også er i utlandet, må du skrive inn landskoden (+47) + nummeret. Her betaler du for din samtale mens personen du ringer til må betale for å motta samtalen din.

Hvordan ringe i utlandet?

For å ringe til utlandet behøver du å taste inn 00 først og retningsummer, deretter telefonummeret du skal ringe til. Du kan også taste inn retningsnummer (f. eks +47) og deretter telefonnummeret.

Er det gratis å ringe med Messenger? – Related Questions

Hva betyr EU inkludert?

Det betyr at du kan bruke mobilen akkurat som du gjør hjemme i Norge når du reiser i EU/EØS. EU inkludert er automatisk med i alle våre mobilabonnement, uten at det koster noe ekstra! Husk at det er egne priser fra Norge til utlandet, skip, offshore, fly og spesialnummer.

Hvordan bruke ICE i utlandet?

Å bruke abonnementet ditt i EU/EØS fungerer i praksis helt likt som i Norge: Datakvoten du har hjemme er helt lik i utlandet. Data Rollover følger naturligvis med. Ingen uforutsette kostnader hvis du bruker opp dataen.

Hvordan ringe til utlandet fra Norge?

+47
Norge / Landskode

Hvordan ringer jeg USA?

Landskode USA – Retningsnummer utland USA | Finnretningsnummer. Slik ringer du til utlandet: Tast 00 + landskode + lokalt retningsnummer + nummer du vil ringe. Retningsnummer – ikke alle land har retningsnummer.

Hvordan ringe til Spania?

+34
Spania / Landskode

Hvordan kan jeg ringe til USA?

+1
USA / Landskode

Hvilket land er +1?

Prefiks – sifrene du må slå foran det nasjonale nummeret
Afghanistan 93
Bulgaria 359
Burkina Faso 226
Burundi 257
Canada 1

Hvordan sende SMS til utlandet?

Skal du sende SMS til utenlandske nummer så må du ha med landprefiks framfor nummeret. 00 eller + er ikke nødvendig. Noen numre (feks i Sverige) skrives med en 0 framfor. Skal du sende til slike nummer så må 0 fjernes (mellom landprefiks og selve nummeret)

Hvilket land har retningsnummer 43?

Det internasjonale retningsnumret/landskoden +43 hører til i: Østerrike.

Hvordan ringer jeg til Tyskland?

+49
Tyskland / Landskode

Hva er retningsnummeret til Spania?

+34
Spania / Landskode

Leave a Comment