Er det egenandel på innboforsikring?

Egenandelen er det du som hovedregel må betale selv hvis du bruker forsikringen. Du kan velge hvor stor egenandel du vil ha, blant fem summer: 2.000, 4.000, 7.000, 10.000 og 15.000 kroner. Jo høyere egenandel du velger, jo billigere blir innboforsikringen.

Hva dekker innboforsikring i DNB?

Standard innbo dekker:
 • Brann, lynnedslag og eksplosjon.
 • Vannskader.
 • Tyveri og skadeverk.
 • Tyveri av sykkel og barnevogn.
 • Ansvar & rettshjelp.
 • Naturskader.
 • Offentlig påbud.
 • Merkostnader når boligen er ubeboelig etter skade.

Hva dekker DNB forsikring?

En reiseforsikring gir deg trygghet hver gang du forlater hjemme ditt: Du har forsikret deg selv og tingene dine både på reise og til hverdags. Du får hjelp hvis du blir utsatt for tyveri, sykdom eller ulykke, ved avbestillinger og forsinkelser, ved skade på tingene dine og mye mer.

Er det egenandel på innboforsikring? – Related Questions

Hvorfor trenger man innboforsikring?

Om alle tingene dine blir tapt vil det koste mye å kjøpe alt på nytt. En innboforsikring vil hjelpe deg med alt fra skader på tingene dine ved brann- og vannskader til tyveri av ting fra bod og leilighet.

Hva betyr Pluss kunde i DNB?

DNB Pluss er kundeprogrammet for deg som har plusskort. Tidligere het kundeprogrammet Leve og dette kan fortsatt vises på enkelte steder på dnb.no, mobilbank og i nettbanken din. Vi jobber med å endre dette fortløpende. Med DNB Pluss får du mange gode fordeler og unike opplevelser for deg og familien din.

Hvilke forsikringer er inkludert i LO medlemskap?

 • Kritisk sykdom.
 • Livsforsikring.
 • Mopedforsikring.
 • Reiseforsikring.
 • Snøscooterforsikring.
 • Student- og lærlingforsikring.
 • Uførekapital.
 • Uførepensjon.

Hva defineres som skadeforsikring?

Hva er skadeforsikring? Skadeforsikring er forsikring av eiendeler, ting og ansvar som gir økonomisk tap hvis skade inntreffer. Eksempler på skadeforsikringer er bil-, hus-, båt- og bunadsforsikring. Både kjøretøy-, bolig-, reise- og dyreforsikringer går under kategorien skadeforsikringer.

Hvilken forsikring har jeg DNB?

Forsikringsbevisene finner du innlogget i nettbanken. Gå til “Pensjon og forsikring“. Velg “Forsikringsbevis” i hovedmenyen.

Hvilken forsikring bruker DNB?

Ditt forsikringsforhold i DNB

Din forsikring i DNB leveres av Fremtind Forsikring, og som kunde forholder du deg til oss i DNB, enten du skal kjøpe, gjøre endringer eller trenger å komme i kontakt med en forsikringsrådgiver.

Hvem har best innboforsikring?

Storebrand innboforsikringbest i test innnboforsikring 2022🏆 En innboforsikring er viktig uansett om du leier eller eier. Med en forsikring fra Storebrand får sikret de fleste eiendelene dine, fra sykkel og klær til møbler og tekstiler. Her kan du velge mellom to ulike dekningsgrader, Standard og Super.

Er innboforsikring lovpålagt?

Selv om det ikke er lovpålagt å ha en innboforsikring, er det likevel en av de typene forsikring som absolutt anbefales. Dette gjelder særlig for deg som eier et eget hus. Dersom huset blir utsatt for brann, naturskader eller tyveri, risikerer du å miste enorme verdier hvis du ikke har innboforsikring.

Hvem får DNB pluss?

Ingen årsavgift. Pluss for deg over 28 år som ønsker bankkort og gode fordeler. SAGA passer for deg som har inntekt på 1 000 000 kroner, samlet husstandsinntekt på 1 500 000 og/eller plasserbar formue på 2 000 000 kroner. Private Banking for deg som har minst 2 000 000 kroner i investerbar formue.

Hvor ofte er det supertilbud DNB?

Hva er Supertilbud? Supertilbud gir deg 20 til 30 % rabatt i kjente norske butikker og nettbutikker og kommer 12 ganger i året. Rabatten gjelder for deg som har et kundeprogram hos DNB.

Hvordan få gullkort DNB?

Du må oppfylle ett av disse kriteriene: Har inntekt høyere enn 1.000.000 kroner. Samlet husstandsinntekt for samboere/gifte/partnere som er høyere enn 1.500.000 kroner. Investerbar formue over 2.000.000 kroner.

Hva er Primærkonto DNB?

Primærkonto er kontoen som automatisk foreslås som belastningskonto i nett- og mobilbanken. For å endre denne må du velge «Innstillinger» og «Kontonavn». Kryss av for «Primærkonto» for den kontoen du ønsker.

Hvor mange kontoer er det lurt å ha?

Forbrukerøkonom Linda Tofteng Eliassen anbefaler å sette opp flere kontoer i nettbanken. – Det gir en solid oversikt, og en rettferdig fordeling dersom man er flere som deler på utgiftene, sier hun.

Kan banken sjekke kontoen min?

Ja, banken kan se hva du bruker penger på. De har likevel ikke lov til å snoke og dette er noe bankene setter høyt. Man har kun lov til å sjekke kontoen din om du ringer for å sjekke transaksjoner eller hvis du har et kundeforhold som er i mislighold.

Hvorfor stiller DNB så mange spørsmål?

Formålet med innhentingen er bl. a. å sikre at kundene våre ikke utsettes for økonomisk kriminalitet og for å forhindre hvitvasking og terrorfinansiering.

Hva skjer om man ikke legitimerer seg DNB?

Hvis banken ikke oppnår kontakt med kunden etter flere forsøk over lengre tid, kan kundens kontoer blir sperret. Sperring er imidlertid siste utvei, og kunder som opplever dette kan når som helst ta kontakt og legitimere seg med gyldig oppdatert informasjon. Da vil kontoene bli åpnet igjen.

Leave a Comment