Er CoolStuff norsk?

Ting som da kan selges online, og til det trenger du selvfølgelig et nettsted! Nettstedet CoolStuff.se ble startet i 2004 og har siden blitt drevet av selskapet CoolStuff AB i Sverige. Både Kajsa og Christian er fremdeles begge medeiere og aktive i selskapet.

Er coolshop norsk?

Bestilling. Coolshop.com/no er Norsk butik og sender fra Norsk SE nummer til Norske kunder.

Er det toll på varer fra Coolshop?

Nei. Den pris du ser på Coolshop er den pris du kommer til at betale.

Er CoolStuff norsk? – Related Questions

Er det trygt å handle på CDON?

Noen ganger kan være vanskelig for oss i Forbrukerrådet å svare på hvilke nettbutikker som er trygge og utrygge. Dette fordi at det finnes så mange nettbutikker, og vi har ingen oversikt over alle. Men Cdon.no har eksistert veldig lenge, og de er en godt etablert nettbutikk. Så de skal være trygge å handle fra.

Er det toll på Partyking?

Hos oss trenger du aldri å bekymre deg for ekstrakostnader! Vi sender bestillingen din fra Sverige, men det påvirker ikke deg som kunde ettersom vi er registrert som et norsk firma – så vi står for eventuelle tollavgifter.

Er CDON no norsk?

CDON er en svensk nettbutikk som blant annet selger filmer, musikk, videospill, bøker og hjemmeelektronikk.

Er ComputerSalg norsk?

ComputerSalg er en dansk nettbutikk som har eksistert helt siden 1999, og det online!

Er 24hshop i Norge?

Vi finnes foruten i Norge også i Sverige (24.se), Danmark (24hshop.dk) og Finland (24hshop.fi). Foretaket 24hshop.no (Butik Inreda 24 AB) ble startet i Sverige den 1. august 1992. Innenfor konsernet finnes også sju skobutikker.

Er Feelunique VOEC?

Feelunique is part of the VOEC scheme.

Er det toll på feelunique?

Kjæp hos Feelunique

Merk at toll og moms tilkommer bestillinger over 350 kroner. Bestill heller flere pakker og spar inn tollkostnadene.

Er Charlotte Tilbury VOEC?

Fra Charlotte Tilburys egen nettside kan du klikke hjem så mye du vil uten at du får en overraskelse når pakken ankommer landet. Nettbutikken er nemlig VOEC-registrert, som betyr at alle avgifter (mva og toll) er inkludert når du bestiller produktene.

Er Fruugo VOEC?

Eksempler på nettbutikker som er registrert i VOEC er:

AliExpress. Fruugo.

Hva slags nettsted er Fruugo?

Om Fruugo Norge – Online markedsplass (NO)

Velkommen til Fruugo en online markedsplass med et stort utvalg av produkter til gode priser: Beauty, Helse, Sport, Mote, Elektronikk, Hjem, Hage og mer.

Hva er leveringstiden på Fruugo?

Levering kommer an på hvilket fraktalternativ som velges, og er mellom 1-14 virkedager. Frakt kommer an på hvilket alternativ som velges. Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, American Express, PayPal og Klarna.

Er iherb trygt?

ER IHERB TRYGT? JA! Det er ein trygg, verdenskjent nettbutikk som har vert i gang i over ti år. Sida er «Hacher proof» og all informasjonen din er heilt trygg, på samme måte som i ein nettbank.

Er iHerb VOEC registrert?

For eksempel er den amerikanske nettbutikken iHerb (annonselenke) VOECregistrert.

Kan man bestille kosttilskudd fra utlandet?

Når du bestiller kosttilskudd fra utlandet, må du betale toll- og avgifter uansett om sendingens verdi er over eller under 350 kroner. Årsaken er at den såkalte 350 kroners grensen ble fjernet for sendinger med mat/drikke/godteri/kosttilskudd ( mat- og drikkevarer ) 1. januar i år.

Kan man sende kosttilskudd til utlandet?

Kosttilskudd eller næringsmidler? Selv om et produkt ikke regnes som et legemiddel i det landet du handler, kan innholdet medføre at det klassifiseres som legemiddel i Norge. Hvis kosttilskuddet du har kjøpt klassifiseres som et legemiddel, så er det reglene for import av legemidler som gjelder.

Hvor mye kan man bestille for uten å betale toll?

Inkludert frakt og forsikring

Dette betyr at du må betale avgift av varen hvis den samlede verdien av varen, fraktkostnader og forsikringskostnader blir 350 kroner eller høyere. Selv om varen i seg selv koster mindre enn 350 kroner, må du altså betale avgifter når den samlede verdien blir 350 kroner eller høyere.

Leave a Comment