Er CoolStuff norsk?

Ting som da kan selges online, og til det trenger du selvfølgelig et nettsted! Nettstedet CoolStuff.se ble startet i 2004 og har siden blitt drevet av selskapet CoolStuff AB i Sverige. Både Kajsa og Christian er fremdeles begge medeiere og aktive i selskapet.

Er coolshop norsk?

Bestilling. Coolshop.com/no er Norsk butik og sender fra Norsk SE nummer til Norske kunder.

Er det toll på varer fra Coolshop?

Nei. Den pris du ser på Coolshop er den pris du kommer til at betale.

Er CoolStuff norsk? – Related Questions

Er det trygt å handle på CDON?

Noen ganger kan være vanskelig for oss i Forbrukerrådet å svare på hvilke nettbutikker som er trygge og utrygge. Dette fordi at det finnes så mange nettbutikker, og vi har ingen oversikt over alle. Men Cdon.no har eksistert veldig lenge, og de er en godt etablert nettbutikk. Så de skal være trygge å handle fra.

Er CDON no norsk?

CDON er en svensk nettbutikk som blant annet selger filmer, musikk, videospill, bøker og hjemmeelektronikk.

Er ComputerSalg norsk?

ComputerSalg er en dansk nettbutikk som har eksistert helt siden 1999, og det online!

Er 24hshop i Norge?

Vi finnes foruten i Norge også i Sverige (24.se), Danmark (24hshop.dk) og Finland (24hshop.fi). Foretaket 24hshop.no (Butik Inreda 24 AB) ble startet i Sverige den 1. august 1992. Innenfor konsernet finnes også sju skobutikker.

Er det toll på Partyking?

Hos oss trenger du aldri å bekymre deg for ekstrakostnader! Vi sender bestillingen din fra Sverige, men det påvirker ikke deg som kunde ettersom vi er registrert som et norsk firma – så vi står for eventuelle tollavgifter.

Er Feelunique VOEC?

Feelunique is part of the VOEC scheme.

Er det toll på feelunique?

Kjæp hos Feelunique

Merk at toll og moms tilkommer bestillinger over 350 kroner. Bestill heller flere pakker og spar inn tollkostnadene.

Er Charlotte Tilbury VOEC?

Fra Charlotte Tilburys egen nettside kan du klikke hjem så mye du vil uten at du får en overraskelse når pakken ankommer landet. Nettbutikken er nemlig VOEC-registrert, som betyr at alle avgifter (mva og toll) er inkludert når du bestiller produktene.

Er Fruugo VOEC?

Eksempler på nettbutikker som er registrert i VOEC er:

AliExpress. Fruugo.

Er det toll på Fruugo no?

Toll og moms

Fruugo er et samlested for flere nettbutikker, derfor er det lurt å tenke over hvor man bestiller fra. Vil du unngå en regning fra tollvesenet om butikken ligger i utlandet er det bare å holde seg under grensen på 350 kr inkludert frakt.

Hva slags nettsted er Fruugo?

Om Fruugo Norge – Online markedsplass (NO)

Velkommen til Fruugo en online markedsplass med et stort utvalg av produkter til gode priser: Beauty, Helse, Sport, Mote, Elektronikk, Hjem, Hage og mer.

Hvor lang tid tar det å få ting fra Fruugo?

Levering kommer an på hvilket fraktalternativ som velges, og er mellom 1-14 virkedager. Frakt kommer an på hvilket alternativ som velges. Betalingsalternativer inkluderer MasterCard, Visa, American Express, PayPal og Klarna. Nettstedet har 14-dagers angrerett.

Er Fruugo en butikk?

Fruugo er en stor markedsplass med millioner av produkter innen klær, helse, skjønnhet, hjem, hage, interiør, dekor, møbler, elektronikk, media, kunst, underholdning, sportsutstyr, spill, leker, kjæledyrutstyr, verktøy, kontorrekvisita, jernvare og mye mer.

Er iherb trygt?

ER IHERB TRYGT? JA! Det er ein trygg, verdenskjent nettbutikk som har vert i gang i over ti år. Sida er «Hacher proof» og all informasjonen din er heilt trygg, på samme måte som i ein nettbank.

Er Asos en trygg nettside?

Styr unna ASOS.com

ASOS.com står på Tolletaten sin liste over VOEC registrerte nettbutikker, dvs. at ASOS skal fakturere kundene for mva i nettbutikken og kundene skal slippe tollavgift.

Er ASOS norsk?

ASOS holder til i England, men sender til Norge helt gratis. Du må allikevel være obs på at du må betale toll og moms hvis du handler for mer enn 350,- som er dagens tollgrense.

Leave a Comment