Er Audi e-tron en god bil?

Bilen passer nordmenn og norske forhold svært godt. God plass, høy bakkeklaring, gode ytelser, firehjulsdrift som sikrer god framkommelighet på alle underlag – og en dose status på toppen. Men det er også en relativt kostbar bil. Startprisen er på tett oppunder 600.000 kroner, for utgaven med minste batteripakke.

Hva er vinterpakke Audi e-Tron?

Vinterpakke, som består av: Forberedelse for tilhengerfeste. Sidekollisjonsputer bak. Elektrisk justerbar korsryggstøtte foran.

Hva står e-Tron for?

Ifølge bilbloggen autobuzz har etron en helt spesiell betydning hos franskmennene: På fransk betyr étron, som er måten navnet til Audi mest sannsynlig vil bli uttalt, på norsk fast avlang bæsj ifølge E24.no . Det er også et slanguttrykk for noe av dårlig kvalitet.

Er Audi e-tron en god bil? – Related Questions

Hva koster service på e-Tron?

Audi. Audi etron Kr. 16.808,- (3 x service/6 år – elbil-service annethvert år). Audis elektriske biler skal inn til service for første gang etter 30.000 kilometer, eller to år, avhengig av hva som inntreffer først.

Hvor stort er bagasjerommet på Audi e-Tron?

Bagasjerommet er på 660 liter.

Hva er forskjellen på E-Tron 50 og 55?

Står valget mellom etron 50 og etron 55? Forskjellen er at etron 50 har et mindre batteri og lavere effekt, litt kortere rekkevidde og at den er snillere for lommeboka. Ellers er alt identisk. Audi etron 55 ble en av Norges mest solgte elbiler i 2019.

Hvor stort bagasjerom har Tesla Model Y?

Volum og spesifikasjoner
Bagasjerom bak uten seter nedslått 854 liter
Bagasjerom foran 117 liter
Skiluke Nei
Setefordeling 60/40
Nyttelast 315 (Modeller produsert i Kina)

Har alle e-Tron to Ladeluker?

Den kommer med en ladeluke på hver side. To ladeluker: Etron har ladeluke på forskjermene. Den kommer faktisk med ladeluke på begge sider. På venstre side plug til hjemmelader + CCS-lading.

Har e-Tron batteri forvarming?

Audi etron 55 SUV leveres med varmepumpe og kan forvarme batteri og kupé via app eller bilens kjørecomputer. Forvarming kan bidra til å øke rekkevidden.

Hva er forskjellen på CCS og CHAdeMO?

CCS. Her har vi den moderne typen hurtigladekontakt! Som CHAdeMO tåler den 125A og har 50kW ladestyrke. CCS er ytterligere to kontaktpunkter som befinner seg under Type 2-kontakten, derav navnet Combined Charging System.

Hvilken e-Tron har lengst rekkevidde?

Q4 40 etron og Q4 50 etron quattro har det største batteriet på 77 kWh netto (82 kWh brutto). Den firehjulsdrevne utgaven får en rekkevidde på inntil 499 km, mens den bakhjulsdrevne Q4 40 etron får en rekkevidde på inntil 520 km (WLTP).

Når kommer e-Tron med lenger rekkevidde?

Suksessmodellen Audi etron får en kraftig forbedret rekkevidde når den skal oppdateres i 2022, i følge et ledende britisk bilmagasin.

Hvordan ta vare på batteri elbil?

Vi har samlet en rekke tips om hvordan du som elbileier kan gi batteriet lengst mulig levetid.
  1. Unngå overdådige temperaturer. Litiumbatterier minner overraskende om mennesker når det kommer til temperaturer.
  2. Hold deg unna ekstremlading.
  3. Hurtiglading, nei takk.
  4. Kjør med batteriet i tankene.
  5. Automatiser lading.
  6. Se mer her.

Leave a Comment