Er 2 dl 200 ml?

1 desiliter = 100 milliliter. 1 centiliter = 10 milliliter. 1 mikroliter = 0,001 milliliter.

Hvor mye er 38 milliliter?

Milliliter til Liter tabell
Milliliter Liter
36 mL 0.04 L
37 mL 0.04 L
38 mL 0.04 L
39 mL 0.04 L

Er 10 ml 1 cl?

1 liter = 100 centiliter. 1 desiliter = 10 centiliter. 1 milliliter = 0,1 centiliter.

Er 2 dl 200 ml? – Related Questions

Hvor mye er 50 centiliter?

Centiliter til Liter tabell
Centiliter Liter
47 cl 0.47 L
48 cl 0.48 L
49 cl 0.49 L
50 cl 0.50 L

Hva står CL for?

C.l. er en forkortelse for citato loco som betyr ‘på det angitte sted’.

Er klor et metall?

Artikkelstart. Klor er et grunnstoff med atomnummer 17 og atomsymbol Cl. Klor er en grønngul, giftig gass som består av Cl2-molekyler.

Hva betyr CL på vaskemaskin?

CL er ikke en feilkode. Det indikerer at CL eller CHILD LOCK-funksjonen er slått PÅ og er aktiv. FOR Å SLÅ AV CL-KODEN PÅ NYERE LG FRONT LASTVASKERE: For å SLÅ AV BARNESLÅS på LG-vaskemaskinen, trykk og hold inne BARNESLÅS-knappen i 3 til 5 sekunder.

Er 26 Siemens?

Ta kontakt med Siemens Service for husholdningsapparater, og bestill en servicetid. E26 / F26 vises i displayet: Analog trykksensor defekt.

Hva betyr cd på LG vaskemaskin?

Dette er LG FH4G6TDM2R. Når vasken er ferdig piper den med melodi og det hele – så langt greit. Så går jeg for å ta ut vasken, det står nå CD i displayet for «cool down».

Hva betyr stjerne på vaskemaskin?

På visse oppvaskmaskiner, kan det vises to stjerner i displayet. Ser du stjernene er det et tegn på, at oppvaskmaskinen mangler avspenningsmiddel. Vær opmærksom på, at dette symbol vil kunne variere alt efter mærke og model.

Hvorfor skal man ha salt i oppvaskmaskin?

Hvorfor du skal ha salt i oppvaskmaskinen? Fordi oppvaskmaskinsalt gir deg ren oppvask. Spesialsaltet bekjemper kalkdannelser, som gir flekker på glass og kopper i oppvaskmaskinen. Fortvil ikke om oppvasken din er flekkete – salt i oppvaskmaskinen vil gi deg flekkfri og skinnende ren oppvask.

Kan ikke tørkes i tørketrommel tegn?

Firkanten med sirkel og kryss indikerer, at klærne ikke kan tørkes i tørketrommel. Firkanten med en full svart sirkel indikerer, at klærne kun må tørkes uten bruk av varme. Loddrette streker indikerer, at klærne skal lufttørke på tørkestativ eller klessnor.

Hva betyr p på vaskelappen?

Rens. Dersom vaskelappen viser en P tåler plagget kjemisk rensing i alle vanlige rensevæsker, og dette kan foregå i en normal prosess. Dersom det er en understrek under P betyr dette at rensingen må foregå i en mild prosess.

Hva betyr symboler på tørketrommel?

Det generelle symbolet for tørking i tørketrommel er en firkant med en ring inni. I midten står det én eller to prikker. To prikker betyr at klærne tåler tørking på høy varme (maks 60-70 grader), mens én prikk indikerer lav varme (maks 40-50 grader). For klær som ikke tåler tørketrommel har symbolet et kryss over seg.

Leave a Comment